Za ugodna ljetna druženja: 5 aranžmana koji će impresionirati goste

Piše: Redakcija

Neovisno o kakvoj je ljetnoj proslavi riječ, postavljanje stola jedan je od glavnih zadataka domaćina. Bilo da se slavlje odvija u vrtu ili na terasi, industrija vjenčanja pripremila je nekoliko ideja kako svojim stolom oduševiti goste.

 

Lanterne

Ujedno prekrasne i korisne, lanterne su savršen ukras za ljetna druženja. Kombiniramo li ih s cvjetnim aranžmanima, stvorit ćemo ugodnu i romantičnu atmosferu.

 

Vizualno privlačan meni

Organizirajte meni, a fokusirajte se na svježu, sezonsku hranu koja će upotpuniti temu koju nastojite progurati.

 

Prigrlite vrtno cvijeće

Postoji li bolji način stvaranja jedinstvenog ugođaja od korištenja cvijeća ubranog u vlastitom vrtu. Mirisno vrtno cvijeće bit će detalj kojim ćete podignuti cjelokupni utisak i unijeti šarenilo u svoju vrtnu zabavu.

 

Šarenilo staklenih čaša

Poigrajte se bojama i uključite šarene staklene čaše u ljetnu dekoraciju stola. Time ćete dodati posebnu chic notu svakom partyju.

https://www.instagram.com/p/BaD67isg444/?utm_source=ig_embed

Kartice s imenima

Iako gostima uglavnom ne diktiramo gdje će sjediti, razmislite o ovom trendu sa zapada. Ako još budete kreativni i osmislite zanimljive kartice s imenima, unijet ćete dašak posebnosti i stila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti