Zavirite u otkačenu vilu Tommyja Hilfigera  vrijednu 39,5 miliona KM

Piše: Redakcija

Vila impozantne veličine sadrži sedam spavaćih soba i osam kupaonica , a kada su ju kupili 2013. godine, Hilfiger i njegova supruga Dee podarili su joj pravi makeover u znaku šarenog dekora, spiralnih mramornih stepenica i lustera visine 7 metara koji je stvoren od stotine ručno puhanih komada stakla.

Gotovo svaka prostorija u vili s pogledom na okean sadrži Hilfigerovu privatnu kolekciju rijetkih umjetničkih djela čija se vrijednost procjenjuje na desetine miliona dolara, a uglavnom je riječ o djelima modernih umjetnika poput Andyja Warhola, Keitha Haringa i Jean-Michaela Basquiata.

Uz klasične prostorije, luksuzna vila slavnog dizajnera također stiže s manjom kinodvoranom i teretanom, a jedina stvar spektakularnija od jedinstvenog izdanja vile njen je eksterijer ukrašen stablima palmi i ogroman infinity bazen s pogledom na ocean.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti