10 polica koje su idealne za male prostore

Piše: Redakcija

Mali prostori zahtijevaju nešto veću dozu kreativnosti prilikom dekoriranja i kupovine namještaja, posebno kada se radi o pitanju skladištenja stvari i postavke aksesoara koje želite staviti na vidjelo. Iz tog razloga kada ste u potrazi za policama za knjige ili ormarićima za male prostore to može biti nešto delikatniji proces nego što je to slučaj s prostranijim prostorima.

Također morate uzeti u obzir vizualni dojam koji će imati dodavanje određenih polica u prostor i njihovo slaganje s ostatkom dekora. Ako ste u nedumici koja bi vam vrsta polica najviše mogla odgovarati u vašem prostoru ograničene veličine možda vam naša sljedeća galerija posluži kao odlična inspiracija. Odabrane police nisu samo funkcionalne nego su i dekorativne te se mogu uklopiti u razne vrste interijera.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti