Lionel Messi: Kupio luksuzni hotel na Ibizi

Piše: Redakcija

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Lionel Messi odlučio je da proširi svoj biznis kupovinom hotela na Ibizi u kojem jedno noćenje košta pravo bogatstvo.

MESSI KUPIO LUKSUZNI HOTEL NA IBIZI: Noćenje prava sitnica

Messi je prošle godine odlučio da pokrene biznis i brend MiM, a isti je proširio kupovinom hotela na Ibizi. Messi i njegova supruga Antonella kupili su Hotel Es Vive koji se nalazi u blizini Figueretas plaže.

Ovaj hotel ima 52 sobe, luksuzni bazen, bar na krovu, te sve ono što jedan veoma luksuzni hotel treba da posjeduje. A noćenje u novom Messijevom hotelu je prava sitnica. Ukoliko nekad budete imali želju da prenoćite u Messijevom hotelu na Ibizi noć će vas koštati pozamašnih 525 funti.

Messi je ovim potezom preduhitrio svog rivala Cristiana Ronalda koji je prije nekoliko godina počeo biznis s hotelima Pestana CR7. Ronaldo je već neko vrijeme želio kupiti hotel na Ibizi gdje ljetuju velike svjetske zvijezde, no Messi je to uradio prije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti