Zavirite u šareni dom Elle Dvornik

Piše: Redakcija
Od kada je postala mama djevojčice Balie Dee, Ella Dvornik za sebe nema vremena kao nekad, no malo slobodnog vremena ipak je odlučila pronaći kako bi svojoj spavaćoj sobi dala zasluženu transformaciju. Uz pomoć razigranih detalja i malo boje Ella je u prostoriju unijela dašak proljeća.
Spavaća soba Elle Dvornik

Moramo priznati kako Ella Dvornik itekako ima smisla za uređenje interijera. Blogerica i kćerka funk legende Dine Dvornika bacila se u pothvat preuređenja svoje spavaće sobe te je svoje kreativne vještine podijelila s obožavateljima na svom Instagram profilu.

Novopečena mama Ella odabrala je za svoju spavaću sobu nježne note ružičaste, tirkizne i lila boje kojima je oplemenila prostor i unijela vedrinu. S detaljnim opisom gdje kupiti artikle koje je objavila na svom Insta Storyju, Ella je svojim fanovima olakšala posao ukoliko i oni žele spavaću sobu poput njene.

Ella je veli bijeli krevet ukrasila šarenom kariranom posteljinom u kombinaciji sive, lila, ružičaste i bijele boje, koju je poput pravog dizajnera interijera ukrasila dlakavim nježnoružičastim jastucima i setom peškira u tirkiznoj i lila boji.

tportal

Umjesto standardnih bijelih, crnih ili smeđih noćnih ormarića, Ella se odlučila za retro ormariće u tirkiznoj boji, koje je ukrasila pristupačni i efektnim detaljima poput umjetnih boruža i svijeća s detaljem flaminga.

tportal

Jedino što nije moguće kupiti, našalila se Ella, je njen mačak koji se udobno smjestio na krevet i, čini se, ne planira s njega mrdnuti. Iako se fanovima Ellina spavaća soba svidjela, složili su se kako je simpatični mačak ipak najbolja dekoracija.

tportal
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti