Interijer: Prostor po vašem guštu

Piše: Redakcija

Uslovi koje nameće užurbana svakodnevica stvaraju želju da od svog doma napravimo mjesto gdje ćemo malo odahnuti i upiti pozitivnu energiju. Zbog toga, uredan dom ključan je ne samo za vizualni dojam, kojim ćemo nekoga oduševiti kada ušeta u naš životni prostor, nego i za naše emocije i sreću.

Kako je vaš dom, samo vaš, imate pravo da ga uređujete onako kako vi želite, bez obzira da li će se to svidjeti nekome drugom. Upustite se u eksperinetiranje i hrabro kombiniranje kojim ćete ispuniti interijer, ali i sebe. Poigrajte se sa detaljima, ako želite pratite trendove, ako ne želite, niko vas na to ne može natjerati, budite slobodni da ponekad „ukradete“ neku ideju i stvorite idealni prostor. S promjenama možete početi već sada, jer jesen i zima su godišnja doba kada najviše patimo za udobnim interijerima u kojima ćemo nakon napornog dana naći mir i odmor. Mi vam donosimo nekoliko savršenih detalja koji će vam sigurno olakšati redizajn.

  1. Zanimljivom dizajnu vazne iz H&M-a rijetko ko će odoljeti. 2. Ako volite luksuz, sigurno nećete pogriješiti sa Louis Vuitton kolekcijom stvari za kuću. 3. Jedna od najpoznatijih proizvođača namještaja Kartell ima kolekciju namještaja od drveta i kože koja zadovoljava ljudsku potrebu za prirodom 4. Iz meksičkog dizajnerskog studija Davida Pompe dolazi serija minimalističkih lampi napravljenih od vuklanost kamenja koja u dom unosi posebnu energiju. 5. Halo lusteri iz kanadskog studija Matthew McCormick rađeni su ručno i savršeno spajaju umjetnost i funkcionalnost. 6. Povodom obilježavanja 25 godina od emitiranja prve epizode Prijatelja, Primark donosi mirisne svijeće inspirirane popularnom serijom 7. Tek jedan običan i kvalitetan detalj može cijelu prostoriju učiniti drugačijom. 8. Danski dizajnerski brend Bent Hansen nedavno je predstavio dodatak svojoj Primum kolekciji, a riječ je o sofi i fotelji koje mogu obogatiti svaki prostor. 9. Zara home ima odlične tepihe koji će unijeti pravo osvježenje, a pri tome vas neće koštati cijelo bogatstvo. 10. Arhitekta Artem Zakharchenko-Halytskyi dizajnirao je zanimljiv sistem modernih polica od drvenih lamela koje će dati koristan prostor za odlaganje. 11. Jastucima iz Missonia u jednom potezu ispunite svoj interijer novim trenovima. 12. Umjetnica Eny Lee Parker krirala je kolekciju keramičkog namještaja koju kada vidimo poželjet ćemo u svom dnevnom boravku.  

Odabir boja

Prema riječima dizajnera interijera, ove jeseni veliki hit je persimmon narančasta te koraljna, a kada su u pitanju tamnije nijanse, boje s kojim ne možete pogrijeđiti su tamno plava i tamnija smeđa boja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti