Zavirite u najluksuznije kuće poznatih fudbalera

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Nije tajna da najbolji fudbaleri na svijetu zarađuju vrtoglave cifre novca, što im daje povoda da ga troše na skupe automobile, avione, jate, ali i vile. Žive zaista luksuznim životom, a to upravo pokazuju i fotografije njihovih domova. 

Mario Balotelli

 Kada je živio u Liverpoolu kupio je vilu koja ga je koštala 5 miliona, u kojoj je bio bazen, privatno pozoište i bioskop, između ostalog. Ono što je zanimljivo jeste da je ista raspoloživa za izdavanje, jer se Balotteli preselio u Milan.

MARIO BALOTELI

Leo Messi

Koliko voli fudbal Messi je pokazao i kroz svoj dom koji je će uskoro biti izgrađen i to u obliku lopte, a imanje će ličiti na fudbalski teren. U istom će se kada izgradnja bude završena nalaziti spa i privatno pozorište. Cijena izgradnje je oko 5 miliona dolara.

LEO MESI

Didier Drogba

Fudbaler Obale Slonovače je jedan od najboljih fudbalera sa afričkog kontinenta. Njegova luksuzna vila danas vrijedi  14.4 miliona dolara, koja pored osnovnog luksuznog sadržaja ima i manji sportski muzej.

DIDIJER DROGBA

David Beckham

Uređena po ukusu  njegove supruge Victoria, kuća odiše sa stilom i ukusom. Masivno zdanje ne prostire na više desetina kilometara i karakteriše ga savršena bašta, prepuna zelenila i mini vodopad.

DEJVID BEKAM

Andrés Iniesta

Na njegovom posjedu nalazi se  kuća koje je napravljena specijalno za njega prije nekih desetak godina, na čijem frontalnom dijelu je uklesano njegovo ime i broj dresa koji nosi. Ovo je možda jedan od najboljih načina da fudbaler pokaže svoju ljubav prema timu za koji igra. Bazen, 5 spavaćih soba, pa čak i mala kapela nalaze se unutar ove 4,6 miliona vrijedne kuće.

ANDREAS INIJESTA

Foto: luxlife.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti