Angelina Jolie otvorila vrata svog doma

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Angelina Jolie je muza beauty kuće “Guerlain”. Tim povodom glumica je otvorila vrata svog doma u Kambodži samo za novu parfemsku kampanju. Za posljednje poglavlje u ovoj ulozi, ona odaje počast modernoj ženstvenosti i snažnim, slobodnim i nezavisnim ženama.

Njena tradicionalna kuća se nalazi u tropskom okruženju prelijepe sjeverne Kambodže, gdje njena porodična fondacija radi punih 18 godina kao pomoć za očuvanje životne sredine i podržavanje lokalnih zajednica. Praveći kontrast sa njenom prvom reklamnom kampanjom za Guerlain koja je snimljena također u njenom domu, ali u Francuskoj, Angelina je otkrila da je ovog puta sve mnogo ličnije i intimnije.

Angelina je ovom priikom rekla da joj se dopada ideja pokazivanja načina na koji živi u stvarnom životu – “to nije samo fantazija”.

– Mislim da ljudi to znaju: kada je stvarno, a kada je u pitanju bajka. Mislim da više preferiraju istinu – istakla je. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti