Baby raj

Piše: Redakcija

Šarmantni print

Prelijepi šarmantni print na posteljinama od prirodnih materijala učinit će sobu jedinstvenom. Izgledat će fantastično a pritom će vašem djetetu osigurati udobnost i ugodan san. Neka i tepih koji stavljate u dječiju sobu bude zanimljiv jer će mališani sigurno uživati u bojama, ali i tu svakako pazite na materijale.

3 najbolja

Jastuk za nošenje bebe će vam omogućiti trenutak predaha, a djetetu osjećaj topline i sigurnosti

Novorođenčad trebaju spavati na tvrdoj, ravnoj i udobnoj površini, a jastuci za spavanje se ne preporučuju bebama mlađim od dvije godine 

Ako koristite jastuke za dojenje uzmite najudobniji jer u tim trenucima je važno da vaše dijete uživa 

 

Pamuk, kaučuk i drvo

Igra je jedan od bitnih segmenata koji obilježi svako djetinjstvo. Čine je različite aktivnosti koje usrećuje mališane. Ipak, roditelji moraju biti na oprezu kakve igračke koriste njihova djeca. Ukoliko ste u dilemi, najbolje je da se odlučite za one od prirodnih i organskih materijala – pamuka, kaučuka i drveta.

Ljetna odjeća

Ljeto je stiglo i veoma je bitno kako oblačite bebu. Materijal koji je idealan za svako doba godine, a posebno u ovo je pamuk, a osjetljiva dječija koža ga najbolje podnosi. Birajte isključivo prirodni pamuk tankog tkanja i ne previše usko krojenje, jer ćete ga tako poštedjeti neugodnih osjećaja tokom toplih dana.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti