Raskoš doma u Gucci stilu

Piše: Redakcija

Foto: Gucci

Povodom festivala dizajna „Salone del Mobile“ koji se održava od 9. do 14. aprila u Milanu , modna kuća “Gucci”  je odlučila na novi način predstaviti svoju kolekciju namještaja i dekora. Privremena „Décor Gucci“ trgovina bit će otvorena sve do maja.

Minimalizam u ovoj kolekciji nije opcija , a čak i ako niste ljubitelj ovakvog baroknog stila, dekor vas neće ostaviti ravnodušnima. Prostor je ukrašen vintage namještajem, restauriranim antikvitetima, porculanskim posuđem i dekoracijama koje u svojoj novoj kolekciji nudi „Gucci“. Tapete i dekor inspirirani su florom i faunom, životinjskim motivima te jarkim i vibrantnim bojama, dok su raskošne fotelje rađene od bogatog baršuna u izražajnim nijansama poput tirkizne i fuksije.

Za kolekciju fotelja, stolica i ukrasnih stolića te porculanog posuđa zaslužan je Alessandro Michele.

Cijene Gucci komada namještaja nisu baš male. Ukrasni jastuk košta čak 980 dolara, set od dvije šolje  s tanjirićima vrijedan je 295 dolara, a raskošna fotelja 6900 dolara.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti