Justin Bieber kupio kuću vrijednu 8.5 miliona dolara: Raskoš i luksuz za novopečeni bračni par

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Popularni kanadski pjevač Justin Bieber vlasnik je nove vile u Los Angelesu. Naime, prošle sedmice je  kupio kuću u Benedict Canyonu od 566 metara kvadratnih, s cijenom od 8.5 miliona dolara.

Luksuzna vila sadrži pet spavaćih soba, sedam kupatila, podove od bijelog hrasta, ogromnu kuhinju, biblioteku, porodičnu sobu, vinski podrum, bazen. Prije nekoliko je godina Bieber već posjedovao kuću u elitnom Calabasasu, ali 2014. ju je prodao Khloe Kardashian za 7.2 miliona dolara.

Poslije toga je iznajmio stan za oko 30 hiljada dolara mjesečno, a kasnije i kuću za oko 60 hiljada mjesečno. Ali ipak, Justin je odlučio da njegova supruga Hailey  i on uživaju u vlastitom raskošnom domu. 

View this post on Instagram

My wife is awesome

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Podsjećamo, Justin Bieber je manekenku Hailey Baldwin zaprosio romantičnog putovanja 2018. godine, a ubrzo poslije toga su se i vjenčali. No, šuškalo se da im je brak u krizi, a dio javnosti je misli kako je njihov brak samo medijski trik. Ali, par je  kupovinom kuće izgleda opovrgnuo glasine. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti