Nicolas Cage prodaje svoju vilu: Šarm i luksuz od 11 miliona dolara

Piše: Redakcija

Foto: Lux magazine

Nicolas Cage je godinama živio u šarmantnoj kući u San Franciscu. Sada je odlučio da je proda i to po cijeni od 11 miliona dolara. Tokom karijere koja traje skoro četiri decenije, Cage je igrao u hvaljenim filmovima i blokbasterima, a poput brojnih svojih kolega, investirao je u nekretnine, pa danas posjeduje petnaest domova.

Četverospratnu vilu od 630 kvadrata u San Franciscu kupio je 20017. godine. Izgrađena je 1914. godine, nalazi se u Russian Hill dijelu grada i nudi nevjerovatan pogled na zaliev sa svakog sprata. Glavni sprat sastoji se  od velikog foajea, biblioteke, toaleta, formalnog dnevnog boravka i trpezarije, kao i kuhinje koja je povezana sa garažom za dva automobila.

NICOLAS CAGE PRODAJE SVOJU VILU

Foto: Lux magazine

Na drugom spratu se nalazi prostrana glavna spavaća soba sa dvije garderobe, velikim kupatilom i barom, kao i dvije sobe za goste sa privatnim kupatilima. Na trećem spratu su dodatne spavaće sobe, dok najniži nivo sadrži veliku porodičnu sobu, teretanu i vinski podrum.

NICOLAS CAGE PRODAJE SVOJU VILU

Foto: Lux magazine

Dizajnirana u stilu tjudora, a posjeduje originalne rezbarije, vitraže, zaobljene plafone i dva kamina. 

NICOLAS CAGE PRODAJE SVOJU VILU

NICOLAS CAGE PRODAJE SVOJU VILU

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti