Raskošna vila: Beckhamovi pokazali svoj dom

Piše: Redakcija

Bivši fudbaler David Beckham i njegova supruga bivša pjevačica i modna dizajnerica Victoria na društvenim mrežama svakodnevno pokazuju unutrašnjost svog doma u Londonu. Raskošna porodična vila poznatog bračnog para vrijedi 31.5 miliona funti.

U uređenju njihovog doma veliku ulogu imala je i sama Victoria. Vila je uređena na britanski način prije uređenja je izgledala sasvim drugačije.

Uski hodnik, vodi do njihove raskošne trpezarije u kojoj prvenstveno dominira drvo. Umjesto stolica u Beckhamovi sjede na rustikalnim klupama koje su obložene udobnom tkaninom, bijele i bež boje. Vila ima i  prostranu teretanu, studijski i vinski podrum te uređeni vrt koji redovno održava nekoliko desetaka ljudi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti