Uradite sami: Zidovi kao poligon za kreativnost

Piše: Redakcija

Bilo da selite u drugi stan ili redizajnirate onaj u kojem trenutno živite, vaše zidove možete dekorisati bez da potrošite malo bogatstvo. Potražite velika ogledala, postere ili uokvirene slike na pijaci ili rasprodajama. Odaberite nešto što vam se sviđa, a što će se uklopiti u vaš interijer. Motiv ne mora prekriti cijeli zid, ali je preporučljivo da bude dovoljno veliki da privlači pažnju u prostoriji. Možete uokviriti i neku vašu fotografiju sa putovanja

Osim što izgledaju bezlično i dosadno, prazni bijeli zidovi često su odraz nekreativnosti. Međutim, to ne znači da morate potrošiti velike svote novca za umjetničke slike.

Porodične fotografije, slike koje su naslikali vaši prijatelj ili šeširi samo su dio onoga što možete staviti na svoj zid i dati mu dašak svoje ličnosti.

Sami možete izabrati najvažnije uspomene koje biste željeli da se nađu na vidnom mjestu, uokviriti ih i prepustiti se svojoj kreativnosti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti