Sin slavnog Arnolda nije baš kao otac: Christopher Schwarzenegger pati od viška kilograma

Piše: Redakcija

Arnold Schwarzenegger sinonim je za dobro građenog čovjeka sportskog duha, koji čak i u svoj 71. godini izgleda savršeno. Popularni Arnie redovno posjećuje teretanu, pravilno se hrani i  pazi da ima dovoljno sna, a rezultati se itekako vide. Schwarzeneggeru na izgledu zavide i 50 godina mlađi muškarci.

 

Arnie ima petero djece, a ona uglavnom slijede zdrave navike svog oca. Joseph Baena, dvadesetogodišnjak rođen u vanbračnoj vezi Arnolda Schwarzeneggera i njegove kućne pomoćnice, rado pokazuje svoje isklesano tijelo na kalifornijskim plažama, a mediji  pišu da izgleda „kao Apolon“, te da najviše podsjeća na svog mišićavog oca.

Ipak, nisu svi potomci slavnog Terminatora u tako dobroj formi i nisu ludi za teretanom. I Christopher ima 20 godina, baš kao i Joseph, ali je potpuna je suprotnost od svog nabildanog oca. Iako veoma mlad, Christopher Schwarzenegger ima velikih problema sa tjelesnom težinom i viškom kilograma. Rijetko se pojavljuje u javnosti, a i kada se pojavi bude ili kritikovan ili ismijan, najčešće zbog otrovim usporedbi sa njegovim slavnim ocem koji i u poznim godinama odlično izgleda.

View this post on Instagram

Happy birthday C-1

A post shared by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) on

Christopheru Schwarzeneggeru ne odgovara sunčani, ali previše znatiželjni Los Angeles, te se preselio u mirniji Michigan, gdje ga manje ljudi prepoznaje i gdje može na miru studirati. Ipak, nedavno je viđen u rodnim Los Anglesu, u društvu majke Marie Schriever i dvije starije sestre.

View this post on Instagram

❤️👨‍👩‍👧‍👦

A post shared by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) on

Christopher Schwarzenegger često trpi kritike da se ne trudi izgledati kao njegov otac, no nije sve ni do njega. Kada je imao 13 godina, teško se povijedio tokom surfanja u blizini Malibua, u Kaliforniji. Slomio je brojna rebra, ruku, nos i pretrpio brojne druge povrede. Godinama se oporavljao od toga, a ni danas njegovo zdravstveno stanje nije najbolje.

Pročitajte još