Ovo je razlog zašto Melania ne može odmah ostaviti Trumpa

Piše: Redakcija

U knjizi ‘Unhinged: An Insider’s Account of the Trump White House’ bivša savjetnica Bijele kuće Omarosa Manigault Newman iznijela je brojne pikanterije o Donaldu Trumpu i njegovoj porodici.

Među stvarima koje je napisala nalazi se i tvrdnja da “Melania odbrojava minute do kraja Trumpovog mandata kako bi se razvela od njega”. Oni koji sumnjaju u Omarosinu priču postavili su jednostavno pitanje – zašto Melania jednostavno ne ode od supruga?

Omarosa ima odgovor i na to. Melania se navodno boji da će opstati bez vize koju joj je Trump sredio.

– Kad bi mu Melania priredila ultimativno poniženje i ostavila ga, on bi našao način da je kazni – tvrdi Omarosa.

Podsjetimo, bivša Trumpova saradnica tvrdi da Melania svojim modnim izborima, poput jakne s porukom “Zaista me nije briga, a vas?”, želi iznervirati svog supruga te ga kazniti. Melania je u junu otputovala u centar za djecu migranata u Teksasu, a javnost je pozitivno reagirala na to – barem dok se nisu objavile fotografije jakne koju je nosila. Riječ je o Zarinoj jakni čija je cijena tek 39 dolara, no na leđima joj se nalazila u tom trenutku zaista nepoželjna poruka.

– Mislim da je bila prisiljena tog dana otići na to putovanje kako bi sredila nered koji su napravili Trump i njegova bezosjećajna administracija. Obukla je tu jaknu kako bi skrenula pažnju na njegovu odluku i neosjetljivost administracije – tvrdi Omarosa, dodavši da je Melanijina želja bila minirati putovanje na kojem je trebala uljepšati Trumpovu sliku u javnosti.

– Ona jako dobro zna da će se njena odjeća komentirati i detaljno proučavati. Zašto je nosila Guccijevu pussy bow ružičastu košulju nakon što je puštena snimka na kojoj Trump govori ‘kad si zvijezda, žene će ti sve dopustiti, čak i da ih uhvatiš za pi.ku (pussy)’? Je li slučajno nosila bijelo odijelo, poput onog Hillary Clinton, na dan kad se Trump obraćao Kongresu? Njene modne poruke nisu uvijek jasne, ali nisu ni slučajne – istaknula je Omarosa.

Melanijina glasnogovornica Stephani Grisham odbacila je Omarosine tvrdnje.

– Gospođa Trump rijetko je, ako ikada, stupala u kontakt s Omarosom. Tužno je što se sveti na ovaj način, posebno nakon svih prilika koje joj je pružio predsjednik – rekla je za Newsweek.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti