Neodoljive fotografije Eve sa dvomjesečnim sinom: Santi se smije maminim šalama

Piše: Redakcija

 

Prije nekoliko dana Eva Longoria se prvi put, nakon rođenja sina Santiaga, pojavila na crvenom tepihu. Bila je to premijera filma „Dog Days“. Istina, Evu nismo vidjeli u toaleti kao nekada, ali i bijela jednostavna kombinacija, je bila sasvim dovoljna da istakne svu ljepotu novopečene mame. A, da joj roditeljstvo itekako odgovara moglo se vidjeti po njenom ozarenom licu i velikom osmijehu. Za magazin „Hola“, kome je godinama vjerna kad je ustupanje ekskluzivnih sadržaja iz privatnog života, u pitanju (vjenčanje, prva fotografija sina…), govorila je koliko joj majčinstvo prija. Intervju prati i editorijal Eve i njenog sina koji je rođen 19.juna ove godine.

Otkad je postala majka Eva ne skida osmijeh s lica

 

-Čim se rodio osjetila sam posebnu vezu. Bilo je nevjerovatno, kao da se poznajemo cijeli život – kazala je Eva priznavši kako joj podrška kolegica koje su se već ostvarile u ulozi majke znači mnogo.

Eva Longoria sa Vanessom Hudgins i Ninom Dobrev: Prva premijera nakon porođaja

– Kerry Washington je praktično moja doula. Okružena sam fantastičnim ženama koje su mi mnogo pomogle kad je riječ o tranziciji u svijet majčinstva. Mislim da je ta podrška važna svakoj ženi – govori Eva koja se nakon samo sedam sedmica od rođenja sina posvetila poslu. Ova uspješna glumica, producentica, i vlasnica modnog brenda kao i potrepština za kuću, pohvalila se kako je adaptaciju njene španske serije za američko tržište otkupila kuća ABC. Na engleskom jeziku serija će se zvati „Ambasador“, i ukoliko piloti prođu, bit će uvrštena u redovnu programsku šemu već u sljedećoj sezoni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti