Glamurozno vs. realnost: Kako holivudske dame zaista izgledaju kada ih ne uređuju profesionalci?

Piše: Redakcija

Živimo u društvu u kojem baš svi uređuju fotografije na društvenim mrežama. Malo svjetla, malo filtera pa još malo boje… Ko kaže da to ne radi, laže, jer baš svi žele izgledati najbolje što mogu. Kada je u pitanju Hollywood, na photoshopu se jednostavno ne štedi.

Fotošop časopisi (Foto: Profimedia)

Keira Knightley

Naravno da će neki časopis dodatno uljepšati naslovnicu, jer ljudi pate na lijepo, htjeli to priznati ili ne. Međutim, problem nastaje kada se nekim damama, ali i muškarcima, u toj igri izgled mijenja do neprepoznatljivosti, iako vjerovatno nikome nije jasno zašto se to radi.

Heroine današnjeg teksta nisu žrtve katastrofalnih grešaka u photoshopu, kada se neko jednostavno previše zaigra, ali su itekako uljepšane na naslovnicama koje su krasile.

Fotošop časopisi (Foto: Profimedia)

Kaley Cuoco

Fotošop časopisi (Foto: Profimedia)

Jessica Alba

Srećom, uvijek postoji druga strana priče, odnosno fotografije koje pokazuju i onu manje glamuroznu stranu, u ovom slučaju naslovnica na kojima su njihove zvijezde snimljenje u ležernijim i realnijim izdanjima te se s njima tako mogu poistovjetiti i “obične smrtnice”.

Uvjerite se sami.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti