Pokloni za sve! Ovako Ronaldova Georgina daruje svoju djecu

Piše: Redakcija

Zahvaljujući čestim snimkama koje Georgina Rodríguez dijeli na društvenim mrežama, javnost ima uvid u privatni život slavnog fudbalera Cristiana Ronalda kao i djece koju odgaja sa zanosnom Georginom.

Snimci na kojima su njihovi mališani; Eva, Mateo i malena Alana Martina oduševljavaju sedam miliona Georgininih sljedbenika. Sada je zanosna crnka odlučila pokazati u kakvim poklonima mališani uživaju.

-Moje ljubavi otvaraju svoje male darove, tako su zahvalni i slatki, volim ih svim srcem – napisala je Georgina pored fotografije na kojoj se blizanci Eva i Mateo pojavljuju uz malu Alanu Martinu s ogromnim paketom, pokušavajući ga otvoriti bez zaustavljanja gledajući kameru s velikom radoznalosti. Eva, u međuvremenu, pokušava to učiniti zubima. Snimka je rastopila i Georginu Rodriguez koja, kao i u drugim prilikama, ne oklijeva priznati koliku ljubav osjeća za njih.

Georginu italijanski mediji upoređuju s Kim Kardashian

Brojnoj porodici prija novi život u Italiji. Georgina je maratonske shoppinge u Milanu zamijenila kupovinom u Torinu. Osim što troši na sebe, Georgina troši i na mališane.

Ronaldov dolazak u Italiju izazvao je veliku pažnu medija u toj zemlji. Georginu nazivaju “modernom Pepeljugom”, čija ljubav s Portugalcem djeluje kao autentična bajka sa sretnim završetkom.

-Sve je poznato o njemu, ali malo o njoj – piše italijansko izdanje „Vanity Faira“, koje Georginu opisuje kao malo manje gorljivu Kim Kardashian. Poređenja su gotovo svakodnevna, pa se tako može čuti da Georgina neodoljivo podsjeća na argentinsku pjevačicu, glumicu i modela Orianu Sabatini.

Pročitajte još