Irina i Bradley: Vrele strasti u romantičnom Positanu

Piše: Redakcija

Irina i Bradley su ovog ljeta odlučili provesti nekoliko romantičnih dana u italijanskom Positanu

Dolaskom kćerke Lea de Siene na svijet u aprilu 2017. godine, manekenka Irina Shayk (32) i holivudski glumac Bradley Cooper (43), pokazali su kako je kćerkica centar njihovog svijeta, te da se oboje podjednako brinu o njenim potrebama i ne propuštaju nijedan trenutak njenog odrastanja. No, Irina i Bradley su također svjesni koliko je važno i vrijeme koje će posvetiti jednom drugom, pa su se ovog ljeta odlučili počastiti romantičnim izletom u Italiju. Nije prvi put da par bira Italiju za odmor, proteklih godina smo vidjeli kako njeguju svoju strast dok se opuštaju, sunčaju i kupaju u moru.

Volim gledati televiziju, naročito ruske kanale, jesti u krevetu, volim se družiti s prijateljima i ići u kupovinu sushija. Naš svakodnevni život se razlikuje od onoga kako ga zamišljaju drugi. Daleko je od luksuza i ekskluzivnih haljina i nakita koji se obično nose na crvenim tepisima – ispričala je slavna Ruskinja

Kao što se može vidjeti na fotografijama, španskog magazina „HOLA!“, Irina i Bradley su na nekoliko dana „pobjegli“ u Amalfi Coast, u grad Positano. Irina i Bradley su još jednom potvrdili zašto važe za jedan od najzgodnijih parova showbusiness scene. Zanosna Ruskinja je u jednostavnom bikiniju pastelno roze boje istaknula vitku figuru i pokazala kako se vrlo brzo  nakon trudnoće i porođaja vratila u formu. Bradley je izabrao mornarsko plavi šorc za kupanje, naočale za plivanje i ronjenje.

Ne skrivajući svoju ljubav, Irina i Bradley su uživali u kupanju i razmjenjivanju poljubaca koji su govorili više od riječi. Ovo je vrijeme koje su odvojili samo za njih dvoje, kćerkica ovoga puta nije s mamom i tatom, a sudeći prema njihovim osmjesima, nasljednica, koja je nedavno proslavila prvi rođendan, sigurno je ostala u dobrim rukama.

-Vrlo sam jednostavna osoba i, kad ne radim, moj život uopće nije glamurozan, nema štikli ni šminke – kazala je Shayk prošle godine u intervjuu spomenutom magazinu, dodajući kako je ona kućni tip.

-Volim gledati televiziju, naročito ruske kanale, jesti u krevetu, volim se družiti s prijateljima i ići u kupovinu sushija. Naš svakodnevni život se razlikuje od onoga kako ga zamišljaju drugi. Daleko je od luksuza i ekskluzivnih haljina i nakita koji se obično nose na crvenim tepisima i  partyjima – ispričala je slavna Ruskinja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti