Kraljica Letizia u cipelama koje koštaju manje od 100 eura

Piše: Redakcija

Za ljetni porodični  portret, španska kraljica obukla je elegantnu midi haljinu razvikanog modnog brenda i pristupačne espadrile u nude tonovima.

Kralj Felipe VI i njegova supruga Letizia svoje su djevojčice poveli na ljetovanje na Mallorcu, najveći španski otok.

Popularna kraljica čaroban krajolik iskoristila je za porodično fotografiranje za koje su ona i princeze Leonora i Sofia obukle prozračne ljetne haljine, dok je suprug izgledao markantno u košulji sa svijetloplavim prugama i bež hlačama.

Elegantna Letizia blistala je u rupičastoj bijeloj haljini bez rukava, koju potpisuje Hugo Boss, jedan od najdražih joj brendova.

Chic 45-godišnjakinja obožava dizajnerske cipele, no još joj je draže promoviranje španskih brendova pa je u koferu ponijela neodoljive platforme brenda “Mint&Rose”.

Praktične espadrile u nude nijansama izrađene su od platna i brušene kože te imaju petu od 8.5 centimetara, i predstavljaju stopostotni španski proizvod.

Cipele modela “Sardinia” na službenoj su se stranici brenda “Mint&Rose” prodavale po cijeni od 115 eura, a sada su snižene na 97 eura. Ne treba ni reći da su, zahvaljujući zgodnoj kraljici,  ove cipele već rasprodane.

Djevojčice Leonoroa i Sofia majčin su outfit stilski popratile haljinicama A-kroja u plavoj i bijeloj boji te metalik sandalama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti