Thomas Markle ponovo napada Meghan: Ja sam je stvorio, bez meni bi ona bila niko i ništa

Piše: Redakcija

Vojvotkinja od Sussexa udala se za muškarca svojih snova i oduševila javnost, no zahvaljujući svojoj porodici, mir u srcu još dugo neće naći. Njezin otac Thomas ponovno je istupio u javnost te novinarima otkrio svoje pravo lice.

Kako vrijeme odmiče, postaje sve jasnije zašto je uz Meghan Markle na vjenčanju bila samo njezina majka, i zašto je do oltara otpratio princ Charles.

Članovi Meghanine porodice s očeve strane sve se češće oglašavaju u medijima, u pokušaju da ‘ukradu’ djelić slave novopečene vojvotkinje, a komentari njezinog oca već su nekoliko sedmice ispunjeni nezadovoljstvom.

Thomas Markle, koji se zbog navodnih zdravstvenih problema nije pojavio na vjenčanju svoje kćeri i princa Harryja, prije nekoliko je sedmica izjavio da još uvijek čeka svoj poziv za čaj s kraljicom te dodao da bi Elizabeta II. mogla naći vremena i za njega, kad je već u posjet primila američkog predsjednika Trumpa.

U novom intervjuu za ‘Mail on Sunday’ 74-godišnji Thomas izjavio je da ga ljuti što mu se Meghan više ne javlja i što nema pristup kraljevskoj palati.

-Imao sam njezin lični broj u palati, no nakon što sam u javnost iznio nekoliko kritika na račun kraljevske porodice, odlučili su me u potpunosti odbaciti-požalio se otac vojvotkinje od Sussexa.

Thomas sumnja da se Meghan na njega ljuti jer je novinarima rekao da njegova kći želi djecu te ne razumije gdje je pogriješio jer, prema njegovim riječima, vojvotkinja o djeci priča proteklih šest do sedam godina.

-Kažem vam, prešao sam granicu strpljenja s Meghan i kraljevskom porodicom. Žele da šutim, žele da jednostavno odem. Ali ja se ne dam ušutkati. Odbijam biti tiho. Bijesom me ispunjava Meghanin osjećaj nadmoći. Ona ne bi bila niko i ništa bez mene. Ja sam od nje napravio vojvotkinju koju vidite danas. Ja sam zaslužan za sve što je ona danas-gnjevno je poručio Thomas putem medija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti