Sretan rođendan Jennifer Lopez: Tek joj je 49 i izgleda fantastično kao i prije dvije decenije

Piše: Redakcija

Kada vidite fotografiju koju je sinoć objavila iz teretane, teško je povjerovati da Jennifer Lopez danas  slavi 49. rođendan.

Dan uoči rođendanskog slavlja objavila je seksi selfiej iz teretane na kojem je pokazala svoje savršeno isklesano tijelo, ali i malo više od toga.
 
Pjevačica se na društvenoj mreži pohvalila trbušnjacima, u bijelom topiću i uskim tajicama.

Jennifer Lynn Lopez (24. jula 1969., Bronx, New York), često zvana nadimkom J.Lo, američka je glumica, pjevačica, plesačica, muzičkaje producentica i modna dizajnerica. Prema časopisu Forbes iz 2007., Jennifer Lopez je deveta najbogatija žena na svijetu, a njeno bogatstvo procjenjuje se na 110 miliona dolara.

Lopez je bila dva puta nominirana za Grammy, dva puta za latinski Grammy, osvojila je tri Američke nagrade, od 6 nominacije, i prodala je preko 75 miliona albuma. Magazin Billboard ju je rangirao na 27. mjesto najuspješnijih izvođača 2000-tih.

Lopez se pojavila na vrhu liste magazina People en Español “najuspješnijih španjolaca” u 2007. Prozvana je kao modna ikona, te je njena zelena Versace haljina koju je nosila na Grammy nagradama 2000. je proglašena za petu najlegendarniju haljinu svih vremena.

 

 

18 godina poslije ove fotografije J.Lo je i dalje bomba, a naporno vježbanje joj se isplatilo te je zaista teško povjerovati da će uskoro zakoračiti u pedesete.

Latinoamerička ljepotica već gotovo dvije decenije ima savršenu muzičku karijeru, ali i tijelo.

Njeni najveći fanovi sjetit će se njenog pojavljivanja u spotu Janet Jackson “That’s the Way Love Goes” prije 25 godina.

No, svoj debitantski album na engleskom jeziku objavila je 1999. godine “If You Had My Love”. Ta je pjesma ušla u top 5 u Velikoj Britaniji i bila je početak jedne nevjerovatne karijere, s bezbroj hitova.

Lopez je danas neformalno najpoznatija osoba latinomeričkog porijekla, kako u industriji zabave, tako i u cijelom svijetu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti