Paris Hilton i Lindsay Lohan: Svađa stara 12 godina isplivala na površinu

Piše: Redakcija

Prije desetak godina TOP tema medija bile su svađe Paris Hilton i Lindsay Lohan. Dotadašnje prijateljice postale su veliki protivnici nakon jedne zabave u Parizu gdje su stvari izgleda pošle krivo. Na ta stara vremena i svađu koje bi vjerovatno svi zaboravili, ovih dana podsjetio je na svom Instagramu fan po imenu CommentsByCelebs. Zaboravljeni snimci iz novembra 2006. najprije pokazuju ljutitu Lohan kako prilazi paparazzima.

-Paris je na mene sinoć bacila čašu u kući mojih prijatelja. Bacala je i kovanice dolara na mene. Ne znam zašto je to uradila – požalila se tada Lindsay.

U nastavku videa vidimo Paris Hilton okruženu paparazzima kako moli Linday za uslugu.

-Lindsay, reci im istinu, reci im istinu – govori ona.

Lindsay Lohan se približava pognute glave i poriče ono što je rekla prethodno veče.

-Paris je moja prijateljica. Svi lažu o svemu. Ona je prijatna osoba. Ona to nikada nije uradila. Ona je dobra djevojka – govori Lohan dok ulazi u automobil pred kojim je čeka Paris.

Komentirajući video koji je nakon 12 godina na površinu izbacio staru svađu, Paris je na Instagramu  napisala „Patološka lažljivica”, uz smajlije. Šta je tim mislila, nije poznato.

Prijateljstvo između Lindsay Lohan i Paris Hilton nekako opstaje, no često prolazi kroz velike izazove. Tako je se prošle godine Paris vrlo hladno komentirala kultnu fotogafiju iz 2006. koja pokazuje  Lohan, Paris i Britney kako se zajedno voze u automobilu.

-Zapravo, Brit i ja smo tada izlazile…Lindsay se motala oko nas i ušla u auto. Nije bila pozvana – rekla je Paris za MTV.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti