Porodica uputila dramatično pismo Kraljici: Bojimo se da bi naša Meghan mogla završiti kao Princeza Diana

Piše: Redakcija

Zvuči nevjerovatno, ali brat Meghan Markle napisao je pismo kraljici Elizabeth moleći je da pazi na njegovu sestru, jer on i porodica Markle strahuju da bi Meghan mogla doživjeti istu sudbinu kao i princeza Diana, ako se ne uspije prilagoditi kraljevskoj porodici. Kako javljaju mediji, pismo u kojem Thomas Jr. od Kraljice traži da zaštiti njegovu sestru napisano je rukom, a ton pisma vrlo je emotivan. On upozorava da Meghan u društvu kraljice čačka nos, te da se to Kraljevskoj porodici vjerovatno neće svidjeti i da bi na kraju moglo završiti tragično. 

– Meghan je imala san da jednog dana bude princeza poput Diane…Bilo bi tužno vidjeti kako se njeni snovi raspadaju, ako se ona ne uspije prilagoditi novoj ulozi i bude prisiljena napustiti kraljevsku porodicu – napisao je u pismu Thomas Markle Jr.

On vjeruje da njegova sestra može vrlo brzo umrijeti i da bi mogla doživjeti sličnu tragediju kao i princeza Diana koja je poginula u tragičnoj saobraćajnoj nesreći, u augustu 1997., bježeći u Parizu od paparazza. Iako je utvrđeno da se radilo o nesreći, neki i dalje vjeruju da je u pitanju zavjera,  i da su princ Charles i Kraljica organizirali ubistvo Diane.

Thomas Markle Jr, u svom pismu ni manje ni više, poziva kraljevsku porodicu da razgovara s njim i da će im on navodno objasniti neke stvari u vezi Vojvotkinje od Sussexa. Oni koji poznaju porodicu Markle i brata  lijepe Meghan, tvrde da on u suštini uživa u činjenici da sramoti i ismijava svoju sestru, uživajući takođe u tome da kraljevsku parodicu dovodi u nezgodnu situaciju, u tolikoj mjeri da Buckinghamska palata nema odgovor na njegove izjave i postupke.

Pročitajte još