U društvu lijepe supruge i lijepih kćeri: Sylvester Stallone uživa na odmoru u Francuskoj

Piše: Redakcija

Glumac Sylvester Stallone (72) trenutno je na ljetovanju s porodicom u Francuskoj. Bio je iznenađen jer su mu iskazali dobrodošlicu u restoranu ‘La Guerite’. Obožavatelji su ga okružili dok su u rukama imali američku zastavu.

Stallone nije skrivao zadovoljstvo tim, a dao je gostima i priliku da ‘nabace selfie’ s njim.

Osim što je vrlo uspješan u svom poslu, ima i, kako kaže, divnu porodicu s kojom uživa u ljetnim radostima na jahti. Od 1997. je u braku s bivšim modelom Jennifer Flavin (49) koja se može pohvaliti sa svojom savršenom figurom.

Imaju tri kćeri, Sophiu (21), Sistine (20) i Scarlett (16) koje na društvenim mrežama pokazuju kakvu liniju imaju u kupaćim kostimima. 

Osim što atraktivno izgledaju, vrlo su vrijedne učenice i studentice na što Stallone može biti ponosan. Dok je Scarlett još uvijek srednjoškolka, Sophie studira komunikologiju, a Sistine je uspješna poslovna žena, piše 24sata.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti