Šta vam zvijezde govore ove sedmice?

Piše: Redakcija

OVAN

21.III-20.IV

Ljubav: Želite skoro svaki trenutak iskoristiti za stabiliziranje emotivnog života, što više vremena provesti uz osobu koju volite. Najvažnije je da se opustite i uživate.

Posao: Iako je ljeto, ovo je za vas period profesionalnog i finansijskog prosperiteta, te novih poslovnih izazova. Dominiraju vaša snalažljivost i neuništivi entuzijazam.

Zdravlje: U izuzetnoj ste formi.

BIK

21.IV-22.V

Ljubav: Pred vama je sedmica ispunjena ljubavnom srećom. Uživate s osobom koju volite, a slijede i lijepa iznenađenja. Ako ste sami, spremni ste za promjenu statusa.

Posao: Poslovni život obiluje mogućnostima za stjecanje novih iskustava, širenje vidika i sklapanje korisnih poznanstava. I finansijska situacija je veoma dobra.

Zdravlje: Potištenost sasvim nestaje.

BLIZANCI

23.V-22.VI

Ljubav: Prava bura zakovitlala je vaša osjećanja. Želite stvoriti romantični ugođaj, žudite za nečim posebnim u ljubavi. Kako će se sve dalje razvijati, zavisi najviše od vas.

Posao: Veoma ste odlučni, pa se u većini situacija snalazite sasvim dobro. Značajni događaji zbivaju se na planu materijalnog. Oprez, nisu svi baš dobronamjerni.

Zdravlje: Izuzetno dobro se osjećate.

RAK

23.VI-22.VII

Ljubav: Ovo je zanimljiv i uzbudljiv period. I vaša i partnerova osjećanja kulminiraju. Šarmantni ste i privlačni, za mnoge osobe gotovo neodoljivi. Privlači vas i avantura.

Posao: Najzad ste shvatili da je stres vaš neprijatelj. Mnogo smirenije i racionalnije nego ikada prilazite svakodnevnim obavezama. Slijede sjajne poslovne mogućnosti.

Zdravlje: Postižete unutarnji mir.

 

Osvojite ga: Muškarac koji je rođen u znaku Raka mašta o ženi koja će ga bezuvjetno voljeti i podržavati u svemu. Uz visoke standarde i strogo mišljenje, treba mu mnogo vremena da izabere. Ali, kada se to dogodi, onda je – dugotrajno, često za cijeli život. Za njenu iskrenost, strast i vjernost, pružit će joj ljubav, zaštitu i učiniti sve što je u njegovoj moći da bude najbolji životni partner. Rak najviše voli lijepe, tradicionalne, mirne žene.

Voli sve što je prirodno, od ponašanja do izgleda. Nikada ne treba trčati za njim, nego mu samo nagovijestiti kako su vaše duše srodne. Treba da budete nježni, zaštitnički raspoloženi i spremni na praštanje. Ipak, pripazite da u tome ne pretjerate, jer bi ovaj idealist i sanjar odmah mogao da vas stavi na pijedestal i traži sve više.

 

LAV

23.VII-22.VIII

Ljubav: Ljubav je vaš osnovni pokretač, motiv da učinite sve što želite u životu. Slijede lijepi doživljaji, pa se može reći da su vaša očekivanja u potpunosti zadovoljena.

Posao: Kao uvijek, veoma ste savjesni. Vodite računa o svakoj sitnici. Iako nekog većeg uspjeha još nema, sve što radite, smatrajte dobrim ulogom za budućnost.

Zdravlje: Sve ste opušteniji.

DJEVICA

23.VIII-22.IX

Ljubav: Sanjate o sjajnoj budućnosti. Ako želite novu, veliku ljubav, želja vam se uskoro može ostvariti. Ako ste u sretnoj vezi, još je više razloga za optimizam.

Posao: Sve vaše sposobnosti dolaze do izražaja. Izuzetno ste hrabri u isticanju svojih ideja i ciljeva. I konkurencija vam predstavlja dodatni, dobrodošao poticaj.

Zdravlje: Što više boravite u prirodi.

VAGA

23.IX-22.X

Ljubav: Strast, naprosto, buja u vašem biću. Ako i postoji mala ljubavna kriza, po svaku cijenu želite sve razjasniti. U slučaju da ste slobodni, čeka vas nova ljubav.

Posao: Imate pravu malu gomilu obaveza. Prvo dovršite započeto, prije nego vas vrijeme dovede u škripac. Kraj sedmice donosi olakšanje ili rješenje problema.

Zdravlje: Puni ste nove energije.

ŠKORPIJA

23.X-22.XI

Ljubav: Gotovo ste neuhvatljivi. Ipak, ako je vaša veza stabilna, ljubav obostrana i jaka, učinit ćete sve da usrećite voljenu osobu. Spremni ste i na kompromis.

Posao: Imate mogućnost za bitno napredovanje. Ako imate dovoljno strpljenja i koncentracije da se ozbiljno posvetite radu, pred vama je i uspjeh i zarada.

Zdravlje: Svakodnevno se rekreirajte.

STRIJELAC

23.XI-22.XII

Ljubav: Voljena osoba vam svakodnevno iskazuje svoju naklonost. Oboje želite osvježiti vezu. Ako ste sami, upoznat ćete srodnu dušu ili se snažno zaljubiti.

Posao: Imate veliku šansu za uspjeh i napredovanje, te ostvarenje želja. Ovo je sjajan period da nađete posao, koji će vas ispuniti i omogućiti vam dobru zaradu.

Zdravlje: Odlična tjelesna i psihička forma.

JARAC

23.XII-21.I

Ljubav: Malo ste se distancirali od partnera. Čini se da ste odlučni u namjeri da ljubavni život dovedete na jedan “viši nivo”. Odlično, jer slijedi vrijeme ugode.

Posao: Veoma se trudite, a vaša energija i strpljenje su u porastu. Želite da se dokažete, jer žudite za većim profesionalnim uspjehom. Srećom, spretni ste i praktični.

Zdravlje: Trebate pravi, duži odmor.

VODOLIJA

22.I-19.II

Ljubav: Sretni ste i nasmijani, a voljena osoba uživa u svakom trenutku koji provodite skupa. Druženje s partnerom je posebno, vašoj ljubavi  nema prepreka.

Posao: Napokon možete odahnuti od briga i problema koji su vas pratili. Svojim zamislima dajete željeni smisao. Obasuti ste unosnim prilikama za napredak i uspjeh.

Zdravlje: Sjajna kondicija i privlačan izgled.

RIBE

20.II-20.III

Ljubav: Izgledi za sretnu ljubav svakim danom rastu. Imate želju da unesete dodatnu svježinu i sreću u svoj lični život. Ako ste slobodni, zaljubit ćete se.

Posao: Neupućenima vaše ideje mogu, na prvi pogled, izgledati gotovo nestvarno. Ipak, u svakoj od njih nazire se uspjeh, čak ako nešto napreduje i sporije.

Zdravlje: Priuštite sebi odmor!

Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti