Švicarci na Mundijalu imaju najatraktivnije partnerice: Ona je ljepša polovina Granita Xhake

Piše: Redakcija

Orao na utakmici Švicarske i Srbije jedna je od top tema u regiji posljednjih nekoliko dana. Dva švicarska reprezentativca, Granit Xhaka i Xherdan Shaqiri, golove protiv Srbije slavili su pokazivanjem albanskog nacionalnog simbola te su tako postali dva najomraženija čovjeka među nogometnim navijačima  u Srbiji piše Index.hr.

Granit Xhaka ovih dana našao se na Instagramu brojnih slavnih Albanaca širom svijeta, a njegovog orla pohvalila je i svjetski poznata pjevačica Dua Lipa, što je izazvalo buru reagovanja u Srbiji, pa čak i poziv na bojkot ove pjevačice.

View this post on Instagram

❤️ 📸: @granitxhaka

A post shared by LEONITA XHAKA ♡ (@leonita.x) on

Xhaku obožava još jedna seksi crnka s Kosova, a radi se o njegovoj supruzi Leoniti s kojom je u braku posljednjih godinu dana.

View this post on Instagram

💕💗 @goddess_exclusive

A post shared by LEONITA XHAKA ♡ (@leonita.x) on

Xhaka i Leonita, koja je rođena u Prištini, upoznali su se u vrijeme dok je on igrao u klubu Borussia Monchengladbach gdje je ona radila. Leonita je i Instagram zvijezda koju prati 135 hiljada ljudi, a kada vidimo njezine fotke, jasno nam je i zašto, piše Index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti