SNL: Alec Baldwin pozvao Melaniju Trump u svoju emisiju

Piše: Redakcija

Prva dama Amerike dobila je priliku da kaže svoju stranu priče i odgovori na bijes javnosti i medija nakon što je Zarinu jaknu sa natpisom „Nije mi briga“ nosila tokom posjete djeci imigranata koju su američke vlasti razdvojile od roditelja i zatvorili u Teksasu. Melaniji Trump je priliku pružio niko drugi nego Alec Baldwin, čovjek koji nevjerovatno dobro oponaša njenog muža u emisiji „Saturday Night Live“ ponudivši joj učešće u ovom popularnom humorističnom programu.

Baldwin je Melaniji dao mogućnost da brani Trumpa, njegovu vladu i sve ono što je povezano sa njom. Svoj poziv javno je objavio na društvenim mrežema.

Donald Trump, današnji predsjednik SAD kao gost emisije SNL u aprilu 2004.

-Draga Melanija, mi znamo šta ti misliš. Mi znamo šta ti osjećaš. Podrhtavaš od onoga što već znaš. Drhtiš od te čudne, novootkrivene hrabrosti u sebi. Otvori dušu i pusti neka to izađe na svjetlo dana. Kod nas dobrodošla kao heroj i to na način kakav nikada nisi mogla ni zamisiti. Pravimo zajedno SNL…Imamo stolicu koja čeka na tebe – srdačno tvoj Alec.

Da li će se Prva dama zaista pojaviti u emisiji koja beskrajno zeza njenog muža, portretitajućiga  kao klauna, dok Melaniju predstavlja lik žena zarobljene u Bijeloj kući mimo njena volje. Teško da će od toga nešto biti, ali treba podsjetiti da je Trump ranije, aprilu 2004., bio gost emisije SNL, te nije nemoguće da se na istom mjestu jednom nađe i Melanija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti