Amal i George Clooney pokazali na koga su posebno slabi

Piše: Redakcija
Zgroženi odlukom američke administracije i predsjednika Donalda Trumpa da razdvoje djecu od roditelja kada ih uhvate u ilegalnom prelasku granice, Amal i George Clooney odlučili su im pomoći. Putem svoje fondacije, donirali su 100 hiljda dolara kako bi im barem malo pomogli u njihovoj borbi.
 

Sve to iznimno je teško palo slavnim supružnicima Georgeu i Amal Clooney,koji su i inače posebno osjetljivi na socijalna pitanja, osobito nakon što su im se prije godinu  rodili blizanci Ella i Alexander.

 

Nakon što su se zapitali kako bi danas-sutra njihova djeca reagirala na to što se događa na granici, bračni bar Clooney donio je odluku:

– U nekom trenutku u budućnosti naša će nas djeca pitati: ‘Je li istina da je naša zemlja nasilno odvajala djecu od roditelja i stavljala ih u prihvatilišta?’ A naš će odgovor biti – da. Pitat će nas što smo mi poduzeli oko toga, a što ćemo im mi odgovoriti? Ne možemo promijeniti političke odluke, no možemo pomoći tako da pomognemo žrtvama. Danas je Clooney Foundation for Justice donirala 100 hiljada dolara centru za prava imigrantske djece – stoji u službenoj izjavi porodice Clooney.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti