Luksuzne destinacije koje poznate zvijezde često posjećuju

Piše: Redakcija

Ne znate gdje da otputujete ovog ljeta? Izbor poznatih zvijezda će vas sigurno inspirisati…

Svi mi volimo da odemo na putovanje i odmorimo se od svih poslovnih obaveza sa kojima smo morali da se borimo u prethodnih nekoliko mjeseci. Međutim, ponekad se dešava da zbog istih ne stignemo da napravimo plan putovanja, niti izaberemo destinaciju koju bismo mogli da posjetimo. Ovog puta nam tu mogu pomoći poznate ličnosti, koje i te kako vole da otputuju u prelijepe i tople krajeve i uživaju u svemu što određeno mjesto ima da ponudi.

Pronašli smo nekoliko top destinacija na koje se zvijezde često vole vraćati tokom ljeta. Pogledajte koje su i rezervišite vaše putovanje!

Los Kabos, Meksiko

LOS KABOS, MEKSIKO

Los Kabos je bio na meti poznatih oduvijek, naročito tokom četrdesetih i pedesetih godina prošlog vijeka.

Kroz svoje postojanje kao jedna od omiljenih destinacija poznatih, luksuznu plažu i smještaj su do sada posjetile mnogobrojne poznate zvijezde uključujući i Ernesta Hemmingwaya, Georgea Clooneya, Jennifer Aniston, Johna Wayna… U Kabosu se nalazi veliki broj odmarališta na svjetskom nivou i luksuznih hotela i često je nazivan najljepšom destinacijom za odmor.

Sent Bartelemi, Karibi

SENT BARTELEMI, KARIBI

Izuzetno popularno ostrvo, naročito u periodu oko Nove godine i Božića, Sent Bertelemi je prvo mjesto kada su u pitanju zimska putovanja, ali i ljetnja. Često su ga posjećivali Greta Garbo i Howard Hughes u svoje vrijeme, a od zvijezda današnjice Ellen i Portia, kao i sestre Kardashian.

Palmižana na Hvaru, Hrvatska

PALMIŽANA NA HVARU, HRVATSKA

Iako Hrvatska generalno nije toliko popularna među svjetskim turistima, sa dolaskom poznatih i otkrivanjem njenih ljepota – ta situacija će se promijeniti. To su uvidjeli i Tom Cruise i čuveni Giorgio Armani koji vole da na Hvaru provode svoj odmor. Na ostrvo je nekada dolazio i princ Harry, jer su ovdje plaže poznate i po nevjerovatnim barovima i noćnim klubovima.

Rajska plaža na Mikonosu, Grčka

RAJSKA PLAŽA NA MIKONOSU, GRČKA

Nekada nije sve u sunčanju i relaksiranju – zvijezde nekada žele da se zabave kao nikad prije. Tokom posljednje decenije, Mikonos je privlačio mnoge poznate zvijezde, a između ostalog i Leonarda DiCapria, Kim Kardashian, Arianu Grande, Mariah Carey, Alessandru Ambrosio, Gerarda Butlera…

Pored noćnih klubova, Mikonos je prepoznatljiv i po kristalnoj vodi i prelijepim pješčanim plažama koje će vam se urezati duboko u pamćenje.

Majorka, Španija

MAJORKA, ŠPANIJA

Najveće ostrvo Balearskih ostrva, Majorka, popularna je kod velikog broja ljudi, kako poznatih, tako i mladih koji vole dobru zabavu. Pored Rafaela Nadala koji često odmara na ovom ostrvu, turisti i stanovnici mogu vidjeti često i Michaela Douglasa, Georgea Clooneya, kao i Jennifer Aniston, kako uživaju u toplom mediteranskom moru i ispijaju koktele. Sa visokim ljetnjim temperaturama i odličnom kuhinjom, nije ni čudo što se Majorka često nalazi u izboru poznatih.

Havana, Kuba

HAVANA, KUBA

Havanu najčešće posjećuju zvijezde poput Beyonce i Jay-Zja, porodica Kardashian, Mick Jagger, pa i Katy Perry i Rihanna koje obožavaju da se sunčaju i kupaju u prelijepom moru. Nekada zabranjeno mjesto, a danas omiljeno najvećim svjetskim zvijezdama. Ukoliko želite da sretnete neku od njih – sada znate gdje,  piše harpersbazaar.

Pročitajte još