Jada Pinkett Smith: Priznala o čemu je bila ovisna

Piše: Redakcija

Jada je, zajedno s majkom i kćerkom, otvoreno u svom talk showu govorila o seksualnosti i prvim susretima s intimnim odnosima.

Žena glumca Will Smitha, Jada Pinkett Smith, poznata je po svojoj otvorenosti i iskrenosti zbog čega je mnogi cijene. Ovaj put je, zajedno s majkom Adrienne Banfield Norris, kćerkom Willow i njenom prijateljicom Telanom Lynum, govorila o seksu i masturbaciji u novoj epizodi svog talk showa “Red Table Talk”.

https://www.instagram.com/p/BjDC6tTHdBY/?utm_source=ig_embed

 

Dok je Majka Adrienne ipak bila zatvorenija po pitanju intimnih tema, Jada je naglasila kako nije htjela da se Willow srami svoje seksualnosti. Na to je Willow nadodala kako joj je ‘prvi susret’ sa seksom bio trenutak kada je uletita Willu i Jadi u spavaću sobu za vrijeme odnosa.

Jada je i sa svojim sinovima, Treyom i Jadenom, razgovarala o seksu, a tvrdila je da čak zna i aočan dan kada su izgubili nevinost.

– Moja prabaka me naučila sve o masturbaciji. Htjela je da znam da je to zadovoljstvo proizašlo iz mene, a ne iz ruku muškarca. Takve smo razgovore vodile kada sam ja imala samo devet godina! – rekla je Jada.

– U jednom periodu života sam ‘apstinirala’ od muškaraca i istraživala svoje tijelo. Čak mislim da sam prolazila kroz neki oblik ovisnosti jer sam doživljavala pet orgazama na dan – priznala je.

Razgovarale su i o pojmu braka te života s jednom osobom na što je Willow rekla da je za to nju još uvijek nešto što ne bi funkcioniralo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti