Karakteristike koje muškarci obožavaju kod žena

Piše: Redakcija
Kad su muškarci u pitanju, kod žena ih privlače određene karakteristike bez obzira na to kakav tip žene preferirali. Vezano uz to provedena su mnoga istraživanja u kojima su naučnici došli do rezultata kako većina muškaraca u ženama traži istu skupinu osobina. Mi vam otkrivamo samo neke od njih…

Djetinjasta je

Muškarci vole pomalo razigrane i bezbrižne žene koje ne dramatiziraju i koje znaju uživati u životu, baš poput djeteta. Žena uz koju će se moći opustiti i riješiti svog nakupljenog stresa je ono što želi baš svaki muškarac.

Misteriozna je

Samozatajne i pomalo misteriozne dame oduvijek su privlačile muškarce. One koje otkrivaju sve svoje adute već na prvom spoju privlačne su im samo kratkoročno. Želite li ga zadržati, otkrivajte mu djeliće sebe malo pomalo.

Nije imala puno muškaraca

Koliko god im je drago kada kod žene vide izraženu seksualnost, još ih više izluđuju one koje cijene sebe i svoje tijelo. Najsretniji na svijetu su kada imaju čast nekoj ženi biti prvi muškarac u krevetu. Prema djevicama ili ženama koje nisu imale puno partnera u svom životu muškarci gaje posebno poštovanje.

Samostalna je

Muškarci, baš kao i mi žene, traže partnericu koja je financijski neovisna i samostalna te može brinuti sama o sebi, odnosno nije joj potreban sponzor. Ujedno mu je to i priznanje da vas zanima on, a ne njegov novac.

Samouvjerena je

Samopouzdanje je jedna od najprivlačnijih osobina muškarcima. Oni vole žene koje su sigurne u sebe i koje se ne boje poduzeti prvi korak. S druge strane, također i vole kad ih žene zamole za pomoć odnosno kad im pokažu svoju ranjivost.

Ima majčinske instinkte

Uprkos tome što živimo u 21.stoljeću i što žena apsolutno ne treba postati majka da bi se ostvarila, oni ipak vole kod žena vidjeti da gaje majčinske instinke. To im je u prirodi i jednostavno ne mogu protiv toga. Isto tako, vole kada su žene brižne.

Ekscentrična je

Oni vole žene koje su pomalo drugačije pa čak i ekscentrične. To su žene koje se ne zamaraju tuđim mišljenjima i koje se čvrsto drže svojih stavova. Takve su im žene seksi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti