Lifestyle

Svi brakovi Nataše Bekvalac: Tragedija, prevara i batine

Nakon što je u noći između petka i subote Nataša Bekvalac preživjela pravu dramu u porodičnom stanu, podnijela je krivičnu prijavu protiv supruga Luke Lazukića. Naime, Luka ju je pretukao, nakon što je Nataša pronašla ljubavne poruke u telefonu i nasrnula na njega. Drama je nastavljena hapšenjem Luke i zabranom prilaska, a na društvenim mrežama se mogu pročitati mnogobrojni komentari kako lijepa pjevačica jednostavno nema sreće u ljubavi.

Naime, od kako je, kao 20-godišnjakinja, zakoračila na javnu scenu i sve očarala svojom ljepotom i šarmom, novosadska barbika, kako je mnogi nazivaju, ponijela je epitet zavodnice i fatalne žene za kojom muškarci gube glavu.

Prva velika ljubav Nataše Bekvalac bio je bivši vaterpolista Danilo Ikodinović s kojim se upoznala 2004. godine. Par od početka veze svoju ljubav nije krio, a vjenčali su se 2006. i godinu dana kasnije dobili kćerku Hanu. No, problemi u njihovom braku počeli su 2008. godine nakon što je Danilo doživio tešku saobraćajnu nezgodu, što je svakako bio period za koji je Nataša tada govorila da joj je najteži u životu. Ubrzo nakon nezgode su počela šuškanja da je u njihovom braku sve krenulo nizbrdo, a par se zvanično razveo 2011. Pričalo se da je razlog razvoda to što je Danilo prevario suprugu, ali ona to nikada nije potvrdila.

Četiri godine nakon prvog braka, Nataša je pronašla sreću uz Ljubu Jovanovića za kojeg se vjenčala na intimnoj ceremoniji u svom stanu. Bračna sreća s njim trajala je samo dvije godine, te su u martu 2017. saopštili da se razvode.

Samo nekoliko sedmica nakon što je objavljena vijest da se razvodi od Ljube, otkriveno je da Nataša ima novog izabranika, trenutnog supruga Luku Lazukića. Nataša i Luka su se upoznali na Ibici, koju su kasnije izabrali i za mjesto svog vjenčanja. Par je nakon samo nekoliko mjeseci zabavljanja saznao da je Nataša trudna, a 28. februara ove godine je rodila kćerku Katju.

Samo mjesec i po dana nakon porođaja, Luka Lazukić je pretukao Natašu, koja je protiv njega podnijela krivičnu prijavu i zatražila razvod braka.

Foto: Magazin Hello