Mark Hamill: Dosta mi je više Ratova zvijezda

Piše: Redakcija

Zvijezda gotovo svih filmova serijala “Ratovi zvijezda” Mark Hamill, nije baš glumac koji voli držati jezik za zubima. Tako je Hamill već prije kritizirao reditelja Riana Johnsona i njegovu režiju, kao i njegov scenarij za posljednji film iz serijala, “Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi”.

No kako se čini, glumcu su par skorašnjih događaja posve dobro pokazali kamo valja ići kao i što mu je dalje činiti. A po svemu sudeći, to za Marka znači da je gotov s franšizom.

– To sve mi je pokvarilo mogućnost da uživam u franšizi. Pitali ste me ranije vraćam li se. Više me jednostavno nije briga. Jer Hana Sola više nema, Luka više nema. Ne možete više okupiti ekipu, i to je to. Takva je situacija. A umjesto da sad žalim za proteklim vremenima, bit će mi drago da sam proveo barem ono vrijeme s njom – izjavio je Hamill o smrti Fordovog Hana Sola te o pravoj smrti glumice Carrie Fisher.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti