Kako da se riješite peruti prirodnim putem?

Piše: Redakcija

Čaj od majčine dušice

U pola litra vode dodajte dvije kašičice usitnjene majčine dušice, pustite da odstoji, procijedite i ohladite. Pripremljeni čaj umasirajte po tjemenu jagodicama prstiju ili vaticom, samo pazite da ne grebete tjeme noktima. Ostavite čaj na kosi nekoliko minuta, a nakon toga temeljito isperite. Nakon ispiranja, tjeme namažite maslinovim uljem i stavite kapicu za kupanje ili zavežite običnu vrećicu. Ulje ostavite da djeluje pola sata i nakon toga kosu dobro operite blagim šamponom.

Crveni luk

luk

Ako vam prva metoda ne pruži očekivane rezultate, isprobajte i ovu, možda djelotvorniju, svakako neprijatnijeg mirisa. Crveni luk bogat je sumporom, a sumpor je jako djelotvoran u borbi protiv gljivica koje izazivaju perut. Sve što treba da učinite je da uzmete glavicu crvenog luka, prepolovite je,istrljajte tjeme i ostavite da djeluje. Nakon 10-ak minuta isperite kosu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti