Filip Geljo u Hollywoodu: Sin zvijezde kultne Audicije glumi u nastavku Avatara

Piše: Redakcija

 

Filip, sin bosanskohercegovačkog glumca Jasmina Gelje, kojeg svi pamte iz kultne Audicije, glumit će u dva nastavak holivduskog blockbustera Jamesa Camerona, filma Avatar, prenosi Index.hr.

-Filip će glumiti u sljedeća dva nastavka Avatara sigurno – potvrdio je za Radiosarajevo.ba njegov otac Jasmin, a svi mogući sljedeći nastavci ovisit će o uspjehu ova dva nastavka. Filip glumi lik Aonunga iz Metkayina klana.

15-godišnji Filip trenutno se nalazi na intenzivnim pripremama za film u Los Angelesu. Otac je nedavno bio s njim u SAD-u, a sad je s njim majka pošto maloljetni Filip na snimanjima ne može biti sam.

-Bio sam 12 dana sa njim, ali ga od tada nisam dugo vidio i poželio sam ga se. Zbog vremenske razlike i priprema na kojima je stalno, rijetko se čujemo –  ispričao je  Geljo. Osim u LA-u, film se snima i na Havajima, a uz Filipa u njemu navodno glumi i sin Kate Winslet, Ronal.

https://www.youtube.com/watch?v=RqHI0kE-cyo

Filipu ovo nije prvi put da glumi u holivudskim produkcijama, Svoj glumački debi imao je u filmu The Last Chance, a popularan je po glavnoj ulozi u seriji The Odd Squad.

 

Pročitajte još