Kako najlakše i najbrže očistiti nar

Piše: Redakcija

Šipak (nar) jedna je od najstarijih kultiviranih voćnih vrsta koji ima mnoga blagotvorna svojstva. Njegova konzumacija pomaže nam u očuvanju kardiovaskularnog, živčanog i koštanog sistema. Bogat je antioksidansima, sadrži obilje vitamina C, veće količine vitamina A i E, folne kiseline te minerala kalija.

Ali da bi uživali u njegovim plodovima, moramo ga očistiti, a tradicionalni način čišćenja je pomalo kompliciran. Donosimo vam zanimljiv video u kojem je prikazano kako očistiti nar na vrlo jednostavan način. Pokušajte!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti