Penelope Cruz: Znam praviti odlične frizure, ja sam, ipak, kćer frizerke

Piše: Redakcija

Moj stil

…je promjenjiv. Često ovisi o ulozi koju pripremam, o filmu koji snimam. To na neki način utječe na izbor odjeće.

Omiljeni kozmetički proizvodi

Veći dio moje toaletne torbice i ormarića zaumira “Lancome”. To nije kozmetika koju samo reklamiram, nego je zaista i koristim, i to odavno, mnogo prije nego sam je počela reklamirati. Dakle, “Hypnose Doll Eyes” maskara, “Teint Visionnare” tekući puder i tamne nijanse ruževa kao što je “Rouge Valentine” – to je moj magični trio.

Make UP

Šminkam se, naravno, ovisno o događaju na koji idem. Kad ne radim, radije sam bez šminke, osim što kad god izlazim, nanosim kremu za sunčanje. Primijetila sam da najbolji dojam ostavljam kada napravim smokey eyes, razbarušim kosu… znate onaj “sparni izgled”.

Njega lica

Čišćenje i hidratacija su najvažnije, a sve drugo prema potrebi. Kako se bližim četrdesetoj, treba mi i neki moćniji anti-age proizvodi pa ujutro nanesem “Visionnaire” serum i “Absolute Precious Cells” kremu, koja ima zaštitni faktor, što je meni veoma važno.

Crveni tepih

Nikad se ne uređujem sama za velike premijere, tada angažiram armiju stilista i vizažista.

Sam svoj majstor

Sama znam napraviti svoju savršenu frizuru, ne samo sebi nego i drugome. Ja sam, ipak, kći frizerke i odrasla sam u maminom salonu. To je za mene uvijek bilo terapeutsko mjesto, gdje žene sebi ugađaju, razvijaju zahvalnost jedna prema drugoj.

Savjet ženama

Ljepota nije ono što promoviraju marketinške kampanje i filmska industrija. Ljepota je ono što vidite na ulici.

Dijete

Ne primjenjujem nikakvu posebnu dijetu. Uživam u hrani, zaista. S radošću prilazim bogatoj trpezi. Navikla sam na mediteranski način prehrane, što je jako zdravo. Dakle, dominiraju povrće, cjelovite žitarice, riba i umjerene porcije maslinovog ulja i crnog vina. Mislim da, ako jedete kvalitetne sastojke, ne morate jesti manje.

Odgoj djece

Porodica mi je najvažnija. Nagrade, premijere… ma sve super, ali veoma mi je važno vrijeme s ljudima koje volim. Ne želim da mi dadilje podižu djecu, pogotovo sada dok su mali. Zbog toga sam odlučila snimati jedan, najviše dva filma godišnje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti