Uređenje doma: S pastelnim nijansama nikada nećete pogriješiti

Piše: Redakcija

Svaki prostor ima svoje zakonitosti uređenja, među koje svakako pripada i dobar odabir boja. Tako spavaće sobe vole smirujuće boje koje uz to nude intimu, dok dnevni boravci vole pastelne tonove iako ih rijetko upotrebljavamo u njima. Ovoga puta vam donosimo prijedloge kako da pastelne boje kroz namještaj i ukrase unesete u svoj dnevni boravak

SAVJET VIŠE: Ako ste već nabavili osnovne komade namještaja i ne namjeravate ih mijenjati, onda stavite detalje;okvire za slike, ukrase, jastuke, svijećnjake ili obojite dio zida u pastelnim tonovima.

Azra savjetuje: Tri trika za uređenje doma koji će vam razvedriti tmurne dane

Obično se smatra kako su januar i februar najdepresivnije doba godine. Praznici su iza nas, a zima još uvijek nije gotova. Stoga će dobro doći savjeti koji će pomoći razvedriti tmurne dane.

Pojačajte svjetlo

Nemojte zaboraviti podići svako jutro roletne, raširiti zavjese, a ako je potrebno dodajte i nove lampe. Svjetlost je nužna za dobro zdravlje i dobro raspoloženje.

Kupite biljke

Uprkos hladnom i tmurnom vremenu kućne biljke i cvijeće mogu odlično rasti i razvijati se jer je u zatvorenim prostorijama dovoljno toplo, a u svaki dom će unijeti dah svježine.

Zimske tkanine

Dodajte jastuke i prekrivače od toplih zimskih tkanina u vedrim bojama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti