Nina Agdal: Ljepotica koja je modnom svijetu rekla – dosta

Piše: Redakcija

Muškarci širom  svijeta itekako znaju ko je Nina Agdal. 25-godišnja danska ljepotica poznata im je s naslovnica brojnih časopisa za muškarce na kojima je oduševljavala, jer nije bila mršava manekenka kakve smo uglavnom viđali na njima, piše Index.hr.

Nina je snimala editorijale i za slavni Victoria’s Secret, a osvojila je i slavnog glumca Leonarda DiCaprija koji joj se vraćao nekoliko puta, no njihova ljubav ipak nije opstala.

Nina je snimala editorijale i za slavni Victoria’s Secret, a osvojila je i slavnog glumca Leonarda DiCaprija koji joj se vraćao nekoliko puta, no njihova ljubav ipak nije opstala.

Zanosna Dankinja je zasjala je  na amfAR gala večeri u New Yorku na kojoj se zabavljala s još nekoliko kolegica, a oduševila je bijelom haljinom s prorezom koja je istaknula njezin dekolte i vitke noge.

No ako ste mislili kako je ovoj dami sve u životu bilo med i mlijeko, gadno se varate, a Nina je bila vrlo glasna o okrutnosti u modnom svijetu koju je osjetila i na vlastitoj koži, baš zato što nije tipična mršavica.

 

 

View this post on Instagram

Summer memories 💙⛵️❤️

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

“Nakon prilično teške godine tokom koje sam bila pogođena intenzitetom i pritiscima ove industrije, došla sam na to snimanje kao zdrava 25-godišnja žena osjećajući se samopouzdanije i zdravije nego ikad do sad. Ponosna sam na svoje obline te ću više nego ikad vježbati kako bih se održala zdravom i prisebnom. Ponosna sam što je moje tijelo evoluiralo od 16-godišnje djevojčice s početka karijere koja je imala jako nezdrave prehrambene navike. Može vas biti sram, ali hvala vam što ste me podsjetili kako je bitno držati se svoje istine i reći je naglas bez obzira na to tko ste i koju veličinu nosite”, napisala je prije nekoliko mjeseci na Instagramu nakon što ju je jedan brend obavijestio kako neće objaviti njezine fotke, jer nije “prikladna za njihovo tržište”.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti