Azra daruje: Tražimo najkreativniji odgovor

Piše: Redakcija

Prethodne sedmice smo vas pripremali s pitanjima naših dragih čitateljki. Budući da su nam se svidjeli odgovori koje ste komentirali došlo je vrijeme i da vas nagradimo. Dva AVON seta dobit će dvoje čitatelja koji budu dali najkreativniji odgovor na pitanje.

Pomozite našoj Senadi da riješi problem. Sve što trebate je da lajkate (ukoliko već niste) našu stranicu na facebook-u i da ostavite komentar tj. savjet na ovo pitanje.

Svaki komentar neprimjerenog sadržaja bit će obrisan.

Nagradna igra traje od 18. do 25. januara. U 12 sati u četvrtak objavit ćemo imena sretnih dobitnika.

Sretno!

Jesam li ovisna o luku?

Mnogo volim da jedem luk i mogla bih ga jesti svaki dan, međutim, mom momku to jako smeta i želi da ga prestanem jesti, ali ja ne mogu, jednostavno osjećam potrebnu za lukom. Nekoliko puta sam pokušala da se suzdržim, međutim, kao pušac o cigareti tako sam i ja ovisna o ovoj namirnici. Da li mi je potrebna liječnička pomoć?
Senada, Tuzla

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti