Deset stvari koje možete uraditi da usrećite ženu

Piše: Redakcija

Za uspjeh i sreću u životu veoma je važno kakav je vaš odnos prema najbližima.

Mnogo je lakše i ljepše odabrati ljubaznost i dobrotu prema drugima, nego hraniti se inatom.  Usrećiti nekoga podrazumijeva zadovoljstvo za obje strane.

A ako je osoba koju želite usrećiti vaša supruga, onda ovih nekoliko savjeta koje nam daje David Wolfe pouzdano vode do harmonije i zadovoljstva.

1. Kućni poslovi: Čak i male kućne obaveze gomilat će se ako je vaša supruga jedina koja ih obavlja. Uradite neki od tih poslova i vaša partnerka osjetit će se više cijenjena.  Napunite mašinu za suđe, uključite mašinu za veš, iznesite smeće ili samo počistite za sobom.

2. Uvažite njene potrebe:  Pitajte je šta želi za večeru, tako ćete joj pokazati da vam je stalo do njenih želja i potreba.

3. Saslušajte je: Kada vam se žena otvori i počne pričati o svojim problemima, to ne znači da od vas traži rješenje. Ponekad joj je potreban neko da je sasluša.

4. Riječi zahvalnosti i ljubaznosti: Svako “hvala” i “molim” donose dalekosežne prodnosti.

5.  Podarite joj komplimente: Komplimentirajte svojoj supruzi kada isproba nešto novo.

6. Preuzmite odgovornost: NIko ne voli da mu se prigovara, stoga preuzmite odgovornost i uradite svoj dio posla bez da vas ona napomminje na to.

7. Slušanje, izvinjenje, promjena… 

8. Pitajte je za mišljenje: Ona je vaša partnerica i podrazumijeva se da će biti uključena u velike odluke. Na taj način može unijeti i novu perspektivu.

9. Podržite njene snove: To je mnogo lakše nego što mislite, jedino što treba je obezbijediti joj vrijeme i sredstva da ih ostvari.

10. Recite joj da je volite: Vaše riječi i djela mnogo utiču na to kako se vaši najdraži osjećaju.

The Heavy Metals Summit

You cannot escape environmental toxins. No one can. Heavy metals and pollutants are interfering with our lives. Learn how to overcome their influence, detoxify, and reclaim your health! Don't miss The Heavy Metals Summit from January 29 – February 5, 2018, free and online!

Gepostet von David Wolfe am Mittwoch, 10. Januar 2018

 

Pročitajte još