Pravilnim odabirom odjeće sakrijte višak kilograma

Piše: Redakcija

Ukoliko vas muči višak kilograma, te pojavljivanje masnih naslaga na mjestima koja su vidljiva, u nastavku vam donosimo nekoliko odjevnih predmeta, koji će vam pomoći usavršiti vašu liniju te uspješno prekriti nedostatke.

Kako bi što bolje izgledali, pa čak i u donjem rublju gdje malo koji nedostatak možete sakriti, odlične rezultate možete postići odijevajući se u donje rublje koje oblikuje tijelo. Pod donjim rubljem koje oblikuje tijelo, mislimo na body-e i potkošulje. Takvi odjevni predmeti su vrlo udobni i vrlo efikasni.

Ukoliko ste u nedoumici što obući, a da izgledate što mršavije i da sakrijete mane na svom tijelu, savjetujemo da nećete pogriješiti ukoliko izaberete odjeću tamnije boje i gušće tkanine. Takva vrsta odjeće će sigurno prekriti vaše nedostatke.

Kako bi vaše grudi izgledale što bolje važno je da kupite odgovarajući grudnjak. Prilikom kupovine grudnjaka morate paziti da on ne bude prevelik ili premali, te da vaše grudi, ali i ostatak kože koji prekriva grudnjak, izgledaju na mjestu i kako treba. Ako izaberete pogrešan model i broj grudnjaka možete ugroziti svoj izgled, što vam nikako ne treba.

Ako imate problema s viškom masnoće na trbuhu, te s nakupljanjem kože na području trbuha, to ćete uspješno sakriti od tuđih pogleda tako da obavezno hodate uspravno, ali isto tako da sjedite uspravno. Pokušajte biti koncentrirani prilikom hodanja, posebno prilikom sjedenja, ako želite da vam taj višak kože ne izađe na vidjelo.

Najbitnije pravilo za osobe s viškom kilograma glasi da uporno ne biraju odjeću koja nikako krojem ne odgovara za njih. Odjeća koja nije za punije osobe su majice bez rukava, kao niti hlače s niskim strukom.

Takva odjeća jednostavno nije za vas, i ako je konstantno oblačite izgledat ćete punije nego što stvarno izgledate. Za vas je najbolje da nosite odjevne predmete koji će popraviti vašu liniju i uz koje ćete izgledati savršeno, a ima ih na pretek.

Birajte odjeću koja će istaknuti vaše prednosti i u kojoj ćete se bolje osjećati te s kojom neće biti vidljivi nedostaci. Ako niste sigurni uvijek možete za savjet pitati prijatelja ili modnog stručnjaka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti