Ellie Goulding predstavlja svoju “Star Collection” ekskluzivno u Deichmannu

Piše: Redakcija

 

Britanska pjevačica Ellie Goulding jedna je od rijetkih zvijezda koja komponuje svoje pjesme i istovremeno savršeno svira instrumente poput gitare, bubnjeva i klavijature. Popela se na sami vrh top listi zahvaljujući svom doprinosu muzičkom albumu filmskog hita „50 nijansi sive“ i sada je jedna od najuspješnijih britanskih solo izvođača u protekloj deceniji. Sa svojom prvom kolekcijom obuće „Star Collection“ dizajniranom u suradnji s Deichmannom, vodećim europskim prodavačem cipela, zasjat će i u modnom svijetu od 15. marta 2017. godine kada linija postaje dostupna. Pjevačica i kantautorka Ellie Goulding ne samo da impresionira svojim očaravajućim glasom, nego i svojim neobičnim stilom. Osjećaj za najnovije trendove ove godine predstavlja izborom velike kolekcije cipela za Deichmann.

– Za mene cipele predstavljaju znak raspoloženja u kojem se trenutno nalazim. Lansiranje vlastite kolekcije mi pruža priliku da izrazim sopstveni stil. Moja kolekcija sadrži cipele za svaku priliku – stvarno ne mogu da se odlučim da li radije nosim štikle ili ravne cipele, stalno mijenjam – rekla je Ellie Goulding.

Patike, oksfordice, etno sandale, štikle, sandale s punom petom, espadrile i mules – moto kolekcije „Ellie Goulding for Deichmann je „Rock your Look“. Šarenilo boja, ekstravagantni krojevi, individualna obrada ili dodaci u rock stilu ih čine posebnim. Prateću kampanju radio je fotograf slavnih Louie Banks u Londonu, a za stajling je bila zadužena Cher Coulter, koja je već radila sa zvijezdama poput Rosie Huntington-Whitley, Kirsten Dunst i Demi Moore. Reditelj popratnog TV spota je popularni Emil Nava, poznat po muzičkim video spotovima koje je radio za Rihannu, Selenu Gomez, Calvin Harris i Ne-Yo. Kolekcija „Ellie Goulding for Deichmann“ dostupna je od 15. marta 2017. godine u svim Deichmann trgovinama u Bosni i Hercegovini. Cijena modela se kreće od 39,90 KM do 79,90 KM. Kolekcija će biti dostupna u ukupno 21 europskoj zemlji u trgovinama i online shopu Deichmann grupacije.

Ellie Goulding for DEICHMANN_campaign_11_o Ellie Goulding for DEICHMANN_campaign_01_o Ellie Goulding for DEICHMANN_campaign_02_o Ellie Goulding for DEICHMANN_campaign_03_o

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti