Lijepe vijesti

Piše: Redakcija

Avon Hidrakolor ruž za usne

“Avon” donosi novi dizajn omiljenih make-up proizvoda. Sada s novom “True Color” tehnologijom, koja čini boju još raskošnijom i postojanijom, novim nijansama i novim pakovanjima koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
“Hidrakolor” ruž za usne se može pronaći u nevjerovatnom rasponu od čak 35 novih nijansi.

Collistar “Shock” maskara – šokantno uvijene trepavice 

Poput električnog šoka, adrenalinom nabijenih emocija, šarenog drhtaja uzbuđenja, nova “Collistar” maskara “Shock” garantira jedinstvene, senzualne i šokantno uvijene trepavice, intenzivira dubinu i magnetizam vaših očiju.
Dizajnirana za sve koji vole jake emocije, za sve koji vole dovesti stvari do kraja, za one koji odbijaju imati stvari koje su već imali i probali.

Nova Shiseido krema za područje oko očiju

Inspiriran učinkom injekcija hijaluronske kiseline, “Shiseido” naučnici i istraživači kreirali su novu kremu za područje oko očiju “Bio-Performance Super Correcting Eye Cream”. Zahvaljujući svojoj bogatoj formuli, ova krema potiče proizvodnju hijaluronske kiseline ključne za elastičnost kože. Bori se protiv umornog izgleda područja oko očiju koje se javlja s godinama i čini nas starijima. Poboljšanje se vidi već nakon prvog nanošenja, a nakon tri sedmice poboljšanje je upečatljivo.

L’Oreal Super Liner Silkissime

Zahvaljujući tankoj olovci izuzetno glatke, svilenkaste teksture, “SuperLiner Silkissime” (svilenkasti tuš za oči) stvoren je za sofisticirane linije na vašim kapcima. Vrhunska preciznost linije u svilenkastoj olovci koja klizi, sjaji i naglašava.[nggallery id=181]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti