Istina o muškarcima

Piše: Redakcija

1. Jutarnja erekcija nije povezana s vama

Koliko god žene mislile kako se muškarci bude s erekcijom što osjećaju toplo, seksi tijelo pored sebe, jutarnja erekcija je samo posljedica snova.
Za vrijeme REM ciklusa, neurološka aktivnost i oslobađanje hormona testosterona stvaraju erekciju. U prosjeku, muškarci iskuse tri do pet erekcija tokom normalnog sna.

2. Muškarci vole biti i sami 

Većina žena je ovoga svjesna, ali nije na odmet ponoviti. Muškarci nisu uvijek za druženja, ispijanja kafe u kafiću, a ponajmanje za šetnje i kupovinu u shopping centrima.
Oni vole imati trenutke za sebe, toplinu svog doma, uživati uz dobar film ili knjigu. U ovakvim situacijama žena im nije potrebna.

3. Muškarci vole skupe automobile

Kao što žene sanjaju o cipelama i torbama s potpisom, tako i muškarci imaju svoje snove koje im niko ne može oduzeti. Blještavi sjaj skupocjenih automobila zaokuplja njegovu pažnju. Dive im se i maštaju o njima, bez obzira što znaju da su im nedostižni.

4. Muškarci vole gledati tuđe žene

Htjele vi to ili ne, ali većina muškaraca se ne može kontrolirati kada je u pitanju zgodna žena. Oni barem na sekundu moraju baciti oko na drugu ženu. Ako ste se našli u toj situaciji, ne morate se ljutiti jer najvjerojatnije će se ova priča još ponoviti, ali ne zato što mu vi više niste zanimljivi već zato što sebi ne mogu pomoći.

5. Muškarci vole da zarađuju više od vas

Svaki muškarac želi da njegova partnerica ima o njemu visoko mišljenje te da se divi njegovoj snazi, inteligenciji i seksualnoj sposobnosti. Upravo zbog toga neki muškarci nikako ne mogu prihvatiti činjenicu da njegova partnerica zarađuje više od njega.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti