Princ George je postao torta: Ma sladak je za prste polizati

Piše: Redakcija

Slastičarki amaterki iz Walsalla u engleskoj pokrajini West Midlands za izradu čokoladne torte trebalo je 30 sati. Lara Mason (29) ukrasila ju je jestivim bojama, a malog princa u prirodnoj veličini radila je prema fotografiji s krštenja njegove mlađe sestre Charlotte.
Talentirana Lara je svoje slatko remek-djelo prijavila na natjecanje za najbolju tortu u Birminghamu. Žiri ju je jednoglasno proglasio pobjednicom, a Britanka je prije princa Georgea Alexandera Louisa (3) radila torte u obliku holivudskih ikona Jennifer Lawrence (25) i Johnnyja Deppa (52), za koje je također osvajala nagrade.
– Žiri mi je savjetovao da se koncentriram na detalje. Mnogi misle da je teže raditi velike torte, ali manje su pravi izazov jer se na njima vidi i najmanja pogreška – rekla je Mason. Slatku repliku sina engleskog princa Williama (33) i Kate Middleton (33), vojvotkinje od Cambridgea, slastičarka je radila na postolju od čelika, drveta i PVC-a, a torta je visoka 91,5 centimetara. Iako su se mnogi ponadali da će kušati dio torte, autorica Lara je odlučila da je replika malog princa samo za gledanje.
– Pojesti ga bi bilo čudno i zastrašujuće – rekla je.

_86562782_georgecakecomp2
24sata.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti