Dr. Jasmina Dizdarević, klinički psiholog

Piše: Redakcija

Imam 25 godina. Već dvije godine sam u vezi s oženjenim muškarcem. Volim ga, i on mene, ali znam da nikad neće ostaviti porodicu kako bismo bili skupa. Kako da prekinem nešto što nema budućnosti, a tako mi godi kad smo skupa?

U Vašim godinama imate pravo na sreću, ljubav, toplinu onoga koji će Vam pružiti dom, porodicu, djecu. Osoba o kojoj govorite Vam ne može pružiti ništa od toga. Volite ga, ali on nije Vaš i nikada to neće biti. Njemu je lijepo, a Vi gubite vrijeme. On ima sve, a Vi ništa, ili samo onoliko koliko on ima vremena za Vas. I ono najvažnije, što ga prije prebolite to bolje, imate šansu da nađete sebi pravog. S njim gubite vrijeme, mogu proći godine i godine, za kojim ćete kasnije žaliti. Ako Vas voli, trebao bi Vam omogućiti da odete.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti