Prim. dr. Taib Delić, ginekolog

Piše: Redakcija

Imam problem s pretjerano vlažnom rodnicom čija je vlažnost posebno izražena za vrijeme spolnog odnosa. Da li postoji neko rješenje za to u vidu lijekova ili nečeg drugog. Osjećaj je jako neugodan pa Vas molim za pomoć. Hvala vam unaprijed.

Osjećaj važnosti vagine je subjektivan  i  ne postoji skala po kojoj bi objektivizirali  to stanje. Ginekolog može utvrditi da li postoji upala ili poremećaj u normalnoj vaginalnoj flori  koja može izazvati pojačanu vaginalnu sekreciju. Od upala sa pojačanom sekrecijom  i neugodnim mirisom najčešća je bakterijska vaginoza . Nakon izolovanja uzročnika ciljano provodimo. terapiju i  saniramo upalu .Ukoliko ne postoji uzročnik upale, problem koji Vi navodite ne spada  u skupinu bolesti, nema klinički značaj  i ne postoji terapija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti